top of page

Angst - Dep​ression - Stress

Hvis du lever med angst, depression, stress, eller måske går rundt med negative tanker og følelser om dig selv, er det fordi dit nervesystem kører i ring. Gennem hypnose og NLP kan vi sammen regulere det, så det ikke fastholder dig i den negative tilstand. 

Med andre ord, så fortsætter dit nervesystem med at fortælle dig de forkerte historier, indtil du lærer det noget andet.

Hypnose og NLP får din underbevidsthed til at give slip på de negative tanker og følelser, og erstatte dem med nye brugbare.

Kontakt mig

Andet/fx fobier

Som du kan læse dig til under de forskellige problemstillinger, er det vores nervesystem, der skal lære at regulere sig selv, og her er hypnose og NLP et perfekt redskab.

Man kan nærmest sige, at vi nulstiller gamle ubrugelige mønstre og installerer nye brugbare. Fobier (angst) hører også under sådanne mønstre.

  • Edderkoppefobi
  • Hundefobi
  • Flyfobi

Hvis du har brug for hjælp til at give slip på en fobi, eller går rundt og kæmper med noget helt andet, så kontakt mig for en gratis uforpligtende intro-samtale, så vi kan få en snak om, hvordan du gerne vil have det i stedet for.

Kontakt mig

bottom of page